21:55 uur 31-05-2023

Diligent lanceert Board Reporting for Audit, waarmee bestuurders ongekende duidelijkheid krijgen over de belangrijkste risico’s en controles om kansen voor hun organisatie te identificeren

Gestandaardiseerde dashboards stellen auditprofessionals in staat nauwkeurige en gemakkelijk verteerbare rapporten af te leveren, waardoor raden van bestuur beter toezicht kunnen houden op risico’s en controles

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, de wereldwijde leider in modern bestuur die SaaS-oplossingen biedt voor bestuur, risico, compliance, audit en ESG, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Board Reporting for Audit, een uniek dashboard dat de auditrapportage stroomlijnt en de raad van bestuur gemakkelijk verteerbare informatie biedt. Board Reporting for Audit is gebouwd op het enige platform dat een organisatie ondersteunt tijdens haar gehele GRC-traject en consolideert interne auditgegevens in één overzichtelijk dashboard om de controles beter te bewaken, de voortgang van het auditplan te volgen en belangrijke inzichten veilig aan het licht te brengen om de raad van bestuur in staat te stellen de organisatie vooruit te helpen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005213/nl/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Julia Hanbury

Senior Communicatiemanager, Diligent

+1 (604) 669-4225

Jhanbury@diligent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr