14:27 uur 26-05-2023

Australië & Nieuw-Zeeland ondertekenen een contract van $187,4m met Inmarsat voor een nieuwe SouthPAN-satellietservice

Een van Inmarsat’s drie nieuwe I-8-satellieten zal vanaf 2027 met de satellietpositioneringsservice van wereldklasse uitgerust zijn

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Elke belangrijke sector in Australië en Nieuw-Zeeland, van transport en bouw tot resources en landbouw, zal positionering- en navigatievoordelen genieten dankzij de nieuwe satellietservice van SouthPAN (Southern Positioning Augmentation Network).

Door het ondertekenen van een contract met Inmarsat Australia voor de nieuwe service op een van Inmarsat’s drie nieuwe I-8-satellieten, staan de SouthPAN-partners Geoscience Australia en Toitū Te Whenua Land Information New Zealand een stap dichter bij satellietpositionering van wereldklasse voor het zuidelijke halfrond.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

press@inmarsat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr