01:01 uur 25-01-2023

Zakelijke leiders vertrouwen elkaars klimaatclaims niet – Inmarsat Research

Volgens een nieuwe studie gelooft driekwart van de bedrijfsleiders de ESG-rapportage van hun collega’s niet, dit wijst op een scepticisme dat voortkomt uit een groeiend gebrek aan vertrouwen in de sector en aan verifieerbare gegevens

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De meeste bedrijfsleiders (76%) in belangrijke sectoren twijfelen aan de milieu-, sociale en bestuursrapportage (ESG) van hun collega’s, zo blijkt uit een nieuw onderzoek van Inmarsat, de wereldleider in wereldwijde, mobiele satellietcommunicatie.

De bevindingen komen uit een nieuw wereldwijd, onafhankelijk onderzoeksrapport Het versnellen van duurzame actie door middel van het ivd in opdracht van het bedrijf. Het onderzoekt de meningen van meer dan 1.000 senior technologie- en ESG-besluitvormers in landbouw-, mijnbouw-, transport-, nuts- en olie- & gasbedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dana Dzubas

E-mail: press@inmarsat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr