15:27 uur 23-05-2023

Inmarsat’s snelste inflight-breedbandplannen ooit, zijn nu beschikbaar voor zakelijke luchtvaartklanten

Nieuwe en bestaande klanten kunnen nu Jet ConneX-abonnementen selecteren die de gouden standaard in connectiviteit herdefiniëren en zelfs de meest datahongerige gebruikers jarenlang tevreden stellen.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Inmarsat heeft het volgende hoofdstuk aangekondigd van zijn marktleidende Jet ConneX (JX) inflight-breedbandoplossing, met een nieuwe reeks serviceabonnementen die de gouden standaardconnectiviteit in de zakelijke luchtvaart opnieuw definiëren en zelfs de meest datahongerige gebruikers nog vele jaren tevreden stellen.

Deze nieuwste serviceabonnementen, die als onderdeel van Inmarsat’s JX Evolution-programma zijn gelanceerd, zijn vandaag voor nieuwe en bestaande klanten beschikbaar. Ze betekenen een grote verandering in prestaties die ondersteund worden door gegarandeerde snelheden en Inmarsat’s kenmerkende consistente klantervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media: press@inmarsat.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr