16:22 uur 25-05-2023

Heartseed haalt 2 miljard JPY op in serie D-financiering om de ontwikkeling van iPSC-afgeleide stamceltherapie voor hartfalen te versnellen

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Heartseed (Heartseed Inc.), een in Tokio gevestigd biotechnologiebedrijf dat iPSC-afgeleide cardiomyocyten ontwikkelt voor hartfalen (HF), kondigde vandaag aan dat het 2 miljard JPY heeft opgehaald bij een Serie D-ronde, waarmee de totale financiële steun op 10,2 miljard JPY (ongeveer 74 miljoen dollar) komt sinds de oprichting in 2015.

Nieuwe investeerders zijn Japan Co-Invest IV Limited Partnership (GP: Sumitomo Mitsui Trust Investment), Arcus South East Asia, Atsushi Sakano (partner van Aspex Management), Koei Tecmo Capital, Nikon-SBI Innovation Fund, enz. Van de bestaande investeerders namen SMBC Venture Capital, Private Equity Co-Invest II Limited Partnership (GP: Sumitomo Mitsui Trust Investment), UTokyo Innovation Platform, Medical Incubator Japan, Keio Innovation Initiative (KII), enz. aan deze ronde deel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kikuo Yasui,

COO, Heartseed Inc.

Tel: +81-3-6380-1068

E-mail: kikuo.yasui@heartseed.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr