15:45 uur 24-05-2023

L&T Technology Services en Critical Manufacturing ondersteunen de groei van Danfoss naar slimme productie

BANGALORE, India–(BUSINESS WIRE)– L&T Technology Services Limited (BSE: 540115, NSE: LTTS), een toonaangevend pure-play engineeringservicesbedrijf van wereldformaat, kondigde vandaag haar partnerschap aan met Critical Manufacturing, de provider van innovatieve MES (Manufacturing Execution Systems) die klaar zijn voor de toekomst. Bij deze strategische alliantie zullen de bedrijven in eerste instantie werken met Danfoss, de multinationale engineering-groep, om een allesomvattend digitaal framework te implementeren dat gebruik maakt van geavanceerde technologieën en mogelijkheden van de nieuwste generatie.

LTTS werkt wereldwijd met exploitanten om efficiëntie te optimaliseren, productiviteit te verbeteren en handelingen te vereenvoudigen terwijl tegelijk de naleving van globale duurzaamheidsnormen wordt verzekerd. De MES van Critical Manufacturing is van bij het begin ontworpen om Industry 4.0-technologieën te integreren en een allesomvattend pad te effenen naar intelligente productie van gesofisticeerde, complexe producten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:

Aniruddha Basu

L&T Technology Services Limited

E-mail: aniruddha.basu@ltts.com
Tel.: +91-80-67675707

Anindita Sarkar

L&T Technology Services Limited

E-mail: anindita.sarkar@ltts.com
Tel.: +91-80-67675000

Check out our twitter: @NewsNovumpr