19:18 uur 24-05-2023

FlexTrade slaat een nieuwe weg in met kunstmatige intelligentie in FlexTRADER EMS

Een natuurlijke taalinterface om de interactie met de OEMS-oplossingen van FlexTrade te revolutioneren

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems (@FlexTrade), een wereldleider in systemen voor de uitvoering van meerdere activa en orderbeheer, heeft de lancering aangekondigd van kunstmatige intelligentie gedreven (AI) functionaliteit binnen zijn vlaggenschip multi-asset oplossing, FlexTRADER EMS. De nieuwe interfacelaag is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop handelsteams omgaan met hun gegevens en technologische handelsoplossingen.

In het afgelopen jaar hebben OpenAI-oplossingen zoals ChatGPT en zijn laatste versie, GPT-4, die natuurlijke taalverwerking toepassen op grote taalmodel (LLM) systemen, in de schijnwerpers gestaan, met bedrijven die in een race zijn om hun toepassingen voor de handelsruimte te begrijpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iain Smith

Iain.Smith@flextrade.com
o: +44 20 3757 9311 x 9311

Check out our twitter: @NewsNovumpr