14:01 uur 26-07-2023

Amundi Intermédiation selecteert FlexTrade voor multi-asset executionmanagement

Het bedrijf zal FlexTRADER EMS aanwenden voor gesofisticeerde automatiseringsmogelijkheden in aandelen, financiële derivaten en vast inkomen.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems, een wereldleider op gebied van multi-asset execution en ordermanagement systemen, kondigde vandaag aan dat de Europese executionplatform leader, Amundi Intermédiation, FlexTRADER EMS heeft geselecteerd om alle verhandelde activaklassen te consolideren op één enkel, schaalbaar multi-asset EMS-platform. Amundi Intermédiation, de execution business dochteronderneming van Amundi Asset Management, treedt bovendien op als een uitbestede executionprovider voor activabeheerders, privébanken en verzekeringsmaatschappijen, die wereldwijd ongeveer €5 biljoen realiseert in alle activaklassen voor om en bij 60 klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iain Smith

Iain.Smith@FlexTrade.com
o: +44 (0)20 3757 9311

Check out our twitter: @NewsNovumpr