12:44 uur 13-09-2023

FlexTrade breidt relatie met Tradefeedr uit om betere datagestuurde workflows te leveren

De nieuwe FX pre-trade voorspellingsdata-API van Tradefeedr zal voor buy-side klanten van FlexTrade beschikbaar zijn.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems (@FlexTrade), een internationale leider in multi-asset uitvoering- en orderbeheersystemen, en Tradefeedr, de toonaangevende onafhankelijke provider van FX-data-analyses, kondigden vandaag de integratie aan van de FX pre-trade voorspellingsdata van Tradefeedr in FlexTRADER EMS, het multi-assetplatform van FlexTrade.

Deze overstap komt er nu FX-traders toegang vragen tot unieke big data sets om transparantie te verbeteren, naadloos geïntegreerd om workflows operationeel te maken om de beslissingname in de handel te optimaliseren en het algehele verhandelingsproces te begeleiden.

De geünificeerde data-analyse-API van Tradefeedr biedt een probleemloze verbinding met een globale FX-dataset, dat transparantie in pre- en post-trade verbetert en buy-side FX-desks in staat stelt om geïnformeerde handelsbeslissingen te nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iain Smith

Iain.Smith@flextrade.com
tel.: +44 20 3757 9311

Check out our twitter: @NewsNovumpr