15:49 uur 19-05-2023

I Squared Capital benoemt Gautam Bhandari tot Global Chief Investment Officer

Bedrijf kondigt wijzigingen aan ter verbetering van de managementstructuur, waaronder de oprichting van een uitvoerend en een operationeel comité

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– I Squared Capital, een toonaangevende wereldwijde beheerder van infrastructuurinvesteringen, heeft vandaag aangekondigd dat Gautam Bhandari, medeoprichter en Managing Partner, is benoemd tot Global Chief Investment Officer van I Squared Capital, verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde investeringsstrategie van het bedrijf in nauwe samenwerking met oprichter, voorzitter en Managing Partner Sadek Wahba. Deze nieuwe benoeming maakt deel uit van aanvullende wijzigingen in de management- en bestuursstructuur die zullen voortbouwen op het succes van het bedrijf om I Squared Capital verder te institutionaliseren voor het komende decennium en daarna.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersonen
Brunswick Group

Alex Yankus / Clare Pickett

+1 (917) 818-5204 / +1 (347) 477 7475

isquared@brunswickgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr