12:14 uur 12-02-2020

I Squared Capital kondigt drie nieuwe partners aan

MIAMI– (BUSINESS WIRE) – De raad van bestuur van I Squared Capital heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Harsh Agrawal, Mohamed Adel El-Gazzar en Thomas Lefebvre als partners. Sadek Wahba, voorzitter en managing partner van I Squared Capital, zei: “Ik werk al meer dan 14 jaar samen met onze nieuwe partners en ben er trots op deel uit te maken van deze buitengewone groep wiens gecombineerde talent zo veel heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf . ”Gautam Bhandari, Managing Partner van I Squared Capital, voegde eraan toe:“ Onze nieuwe partners hebben geholpen I Squared Capital uit te bouwen tot een levendig wereldwijd platform met $ 13,6 miljard aan activa in beheer. ”Adil Rahmathulla, Managing Partner van I Squared Capital verklaarde ook dat: “De volgende fase biedt opwindende groeimogelijkheden en ik kijk ernaar uit om de komende jaren samen te werken met Harsh, Mo en Thomas om onze langetermijnstrategie uit te voeren.” I Squared Capital heeft nu zes wereldwijde partners die de onderneming leiden.

I Squared Capital Names Three New Partners

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– The Board of Directors of I Squared Capital announced today the appointment of Harsh Agrawal, Mohamed Adel El-Gazzar and Thomas Lefebvre as partners. Sadek Wahba, Chairman and Managing Partner of I Squared Capital, said, “I have worked with our new partners for over 14 years and I am proud to be part of this extraordinary group whose combined talent has contributed so much to the success of the firm.” Gautam Bhandari, Managing Partner of I Squared Capital, added that, “Our new partners have helped build I Squared Capital into a vibrant global platform with $13.6 billion of assets under management.” Adil Rahmathulla, Managing Partner of I Squared Capital also stated that, “The next stage offers exciting growth opportunities and I look forward to working with Harsh, Mo, and Thomas over the coming years to execute on our long-term strategy.” I Squared Capital will now have six global partners leading the firm.

I Squared Capital is an independent global infrastructure investment manager focusing on energy, utilities, telecom, transport and social infrastructure in the U.S., Latin America, Europe and Asia. The firm is headquartered in Miami with offices in Hong Kong, London, New Delhi, New York and Singapore.

About I Squared Capital: I Squared Capital is an independent global infrastructure investment manager focusing on energy, utilities, telecom, transport and social infrastructure in the Americas, Europe and Asia. The firm has offices in Hong Kong, London, Miami, New Delhi, New York and Singapore.

Contacts

Andreas Moon

Managing Director and Head of Investor Relations
+1 (786) 693-5739

andreas.moon@isquaredcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr