19:09 uur 18-05-2023

Nieuwe versie van Nitro PDF Pro maakt toegankelijke, inclusieve en conforme PDF’s voor iedereen mogelijk

In samenwerking met Level Access kondigt Nitro de nieuwste versie van Nitro PDF Pro aan op de Global Accessibility Awareness Day. Onze ingebouwde toegankelijkheidsfuncties zijn ontworpen om elke persoon en organisatie in staat te stellen inclusieve, compatibele PDF-documenten te maken.

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Nitro Software, een wereldwijde leider in SaaS PDF, eSign en oplossingen voor zakelijke documenten, lanceerde nieuwe functies voor de toegankelijkheid van documenten als onderdeel van de nieuwste versie van Nitro PDF Pro, het paradepaardje van het bedrijf. Gedreven door haar missie om gebruiksvriendelijke, inclusieve en compliant technologie voor alle mensen en organisaties te bieden, werkte Nitro samen met de leverancier van digitale toegankelijkheidsoplossingen Level Access.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten
Nitro Software media@gonitro.com
Bospar voor Nitro Software prfornitro@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr