18:56 uur 12-06-2023

Nitro Software verwelkomt Cormac Whelan als nieuwe CEO

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Nitro Software, een wereldwijde leider in SaaS PDF, eSign en oplossingen voor zakelijke documenten, kondigde vandaag de benoeming aan van Cormac Whelan als nieuwe Chief Executive Officer. Whelan volgt Sam Chandler op, de succesvolle CEO van het bedrijf met een lange staat van dienst na de recente overname van Nitro door investeringsmaatschappij Potentia Capital.

Whelan is een internationale ondernemer en veteraan in de software-industrie met meer dan 30 jaar ervaring in het aansturen van groei voor start-ups, publieke en private equity-gesteunde bedrijven in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Na een uitgebreide wereldwijde zoektocht werd Whelan’s bewezen staat van dienst in het bouwen van toonaangevende producten en baanbrekende strategische technologische innovatie in lijn gebracht met de visie van Nitro op wereldwijde groei.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersoon
Nitro Software media@gonitro.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr