06:33 uur 16-03-2023

Nitro door GigaOm-analisten voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot leider op het gebied van elektronische handtekeningen

In het Radar Report van het analistenbureau gewijd aan oplossingen voor elektronische handtekeningen wordt met name gewezen op de uitgebreide beveiliging, naleving, naadloze klantbeleving en best-in-class prijzen van Nitro

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Nitro Software, een wereldwijd toonaangevend bedrijf voor SaaS-oplossingen voor elektronische handtekeningen en pdf-documenten voor bedrijven, heeft vandaag bekendgemaakt dat Nitro Sign opnieuw is uitgeroepen tot leider in het Radar Report voor oplossingen voor elektronische handtekeningen van GigaOm.

Nitro Sign voorziet organisaties van elektronische handtekeningen met hoge betrouwbaarheid die ruimschoots voldoen aan wereldwijde normen voor beveiliging en naleving, waaronder meerdere lagen van bescherming en identiteitscontrole. De schaalbare oplossing biedt daarnaast flexibele integraties en API’s.

GigaOm riep Nitro Sign voor het tweede jaar op rij uit tot leider binnen de branche en erkende dat het Nitro-platform zeer veilige end-to-end processen voor digitale documenten met een naadloze klantbeleving ondersteunt.

In het Radar Report voor elektronische handtekeningen 2023 van GigaOm werden hoge scores toegekend aan Nitro Sign voor:

  • uitgebreide nalevingsondersteuning, met directe eID-integratie voor meer dan 30 rechtsgebieden
  • toonaangevende gegevensveldconfiguratie en analysefunctionaliteit
  • best-in-class prijsniveaus met minimale bijkomende kosten
  • automatisering en digitalisering van documentworkflows
  • schaalbaarheid en beveiliging dankzij de zeer betrouwbare wereldwijde datacenterstrategie, uitgebreide beveiligingsvoorzieningen en onvervalsbare zegels op handtekeningniveau (in plaats van op envelopniveau)

GigaOm merkte verderop dat het brede portfolio van Nitro zelfs de meest complexe gebruiksscenario’s kan ondersteunen.

“De wereldwijde toepassing van elektronische handtekeningen nam een vlucht tijdens de pandemie en de groei zet onverminderd snel door,” aldus Sam Thorpe, Chief Product Officer van Nitro. “Bedrijven van elke omvang, wereldwijd, profiteren van de flexibiliteit, efficiëntie en productiviteit die technologieën voor elektronische handtekeningen mogelijk maken. Nitro biedt een naadloze klantbeleving biedt, zoals het Radar Report van GigaOm al aangeeft, maar onze oplossingen voor elektronische handtekeningen doen veel meer dan alleen mensen in staat stellen documenten op hun apparaten te ondertekenen. Nitro heeft achter de schermen hard gewerkt om een gebruiksvriendelijke, betrouwbare oplossing te bieden die ervoor zorgt dat onze klanten over de juiste beveiliging beschikken, fraude kunnen voorkomen en kunnen blijven voldoen aan alle wettelijke voorschriften.”

In het Radar Report van GigaOm wordt opgemerkt: “Om een belangrijke rol te kunnen spelen op dit gebied, moet een oplossing voor elektronische handtekeningen niet alleen het kernproces voor elektronische handtekeningen ondersteunen (voorbereiding, distributie, uitvoering) ondersteunen, maar ook uitgebreide nalevingsondersteuning, schaalbaarheid voor grootschalige gebruiksscenario’s en flexibiliteit bieden voor een verscheidenheid aan landen, talen en interfaces. Functionaliteit waarmee een gebruiker eenvoudig een handtekening op een document kan zetten, is op zich niet voldoende om in dit rapport te worden overwogen.”

Het rapport voegt eraan toe dat “bedrijven op zoek zijn naar allesomvattende procesmogelijkheden in plaats van losstaande oplossingen. Met andere woorden, elektronische handtekeningen worden gezien als een kerncomponent van een bredere suite voor documentenbeheer, en mogelijk niet als iets wat een onderneming op zichzelf zou kopen. De verschuiving naar deze strategie verloopt in het mkb meer geleidelijk, maar ook daar zal een vergelijkbaar traject worden gevolgd….”

In het Radar Report 2023 presenteert GigaOm uitgebreide evaluaties van 14 toonaangevende leveranciers van elektronische handtekeningen, een analyse van elk van hun aanbiedingen en deskundige richtlijnen voor het kiezen van de juiste leverancier van elektronische handtekeningen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote ondernemingen.

Als u meer informatie wenst over de positie van Nitro en over de ontwikkelingen rond elektronische handtekeningen, kunt u hier klikken voor een gratis exemplaar van het GigaOm Radar Report over oplossingen voor elektronische handtekeningen.

Over Nitro Software

Nitro (ASX: NTO) is een toonaangevend bedrijf op het gebied van SaaS-oplossingen voor het beheren van pdf-documenten en elektronische handtekeningen. Het productiviteitsplatform van Nitro omvat krachtige pdf-tools, automatisering van digitale workflows, sterk beveiligde elektronische handtekeningen en identificatiefunctionaliteit. De toonaangevende analytische oplossing van het bedrijf meet en kwantificeert rendement, gebruik en duurzaamheidsimpact. Met een best-in-class klantsuccesteam ondersteunt Nitro meer dan 67% van de Fortune 500-bedrijven, 3 miljoen gelicentieerde gebruikers en meer dan 13.000 zakelijke klanten in 157 landen. Meer informatie: https://gonitro.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nitro Software media@gonitro.com
Bospar voor Nitro Software PRforNitro@Bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr