09:30 uur 18-05-2023

Clarity AI: 44% van de professionele beleggers gebruikt nu duurzaamheidsanalysemogelijkheden of gegevens van meerdere dienstverleners

Clarity AI: 81% van de professionele beleggers staat open voor een overstap naar een andere leverancier van duurzaamheidsanalyses of -diensten om toegang te krijgen tot gegevens van hogere kwaliteit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– 44% van de professionele beleggers gebruikt nu analytische mogelijkheden voor duurzaamheid of gegevens van meerdere dienstverleners. Dit wijst erop dat marktdeelnemers op zoek zijn naar een groter aantal oplossingen van hogere kwaliteit als het gaat om het analyseren van de duurzaamheid van hun portefeuilles, zo blijkt uit een nieuw onderzoek van Clarity AI.

Clarity AI, het toonaangevende technologieplatform voor duurzaamheid, heeft een marktonderzoek uitgevoerd onder meer dan 160 professionele beleggers, waaronder asset managers, wealth managers en vermogensbezitters in Europa en Noord-Amerika, om inzicht te krijgen in de beleggingsprioriteiten en -voorkeuren van beleggers met betrekking tot duurzaamheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edelman Smithfield

clarityai@edelmansmithfield.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr