18:45 uur 17-05-2023

Diligent Showcase lanceert om klanten in contact te brengen met partners, integraties en diensten om hun GRC- en ESG-programma’s te verbeteren

Klanten kunnen verbinding maken met meer dan 50 partners die met Diligent geïntegreerd zijn om de complexiteit van bestuur, risico, naleving (GRC) audit en milieu, sociaal en bedrijfsbestuur (ESG) aan te pakken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, de wereldwijde leider in modern bestuur die SaaS-oplossingen biedt voor bestuur, risico, naleving, audit en ESG, kondigt vandaag de lancering aan van Diligent Showcase, een centraal punt voor klanten, om hun GRC- en ESG-programma te verbeteren met meer dan 50 partners en integraties. De showcase bevat technologie-integraties, aanvullende oplossingen en door Diligent erkende dienstverleners.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Julia Hanbury

Senior communicatiemanager, Diligent

+1 (604) 669-4225

Jhanbury@diligent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr