02:00 uur 15-05-2023

Graforce en Worley gaan gezamenlijk methaanelektrolysetechnologie opschalen in APAC

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Graforce, de grootste Duitse leverancier van koolstofvrije waterstofinstallaties, en Worley, een toonaangevend wereldwijd engineering- en projectleveringsbedrijf, werken samen om methaanelektrolyse (plasmalyse) op te schalen, te beginnen in Australië, de Stille Oceaan, Azië en China. Plasmalyse is een baanbrekende technologie die aardgas, LNG, afgefakkeld gas en andere koolwaterstoffen omzet in waterstof zonder uitstoot van CO2 of enig ander broeikasgas in de atmosfeer. Hierdoor kunnen gasverbruikers overstappen op schoonbrandende waterstof, zonder van energieleverancier of vervoerswijze te veranderen. Graforce en Worley zullen installaties voor plasmalyse tijdens APPEA 2023 in Adelaide, Australië presenteren (15-18 mei) op het door Worley gesponsorde waterstofpaviljoen, waar de nieuwste innovaties in de waterstofindustrie en de impact ervan op het koolstofvrij maken van industrieën en fossiele brandstoffen worden getoond.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230514005007/nl/

Methane Plasmalysis plants – graphics shows a 12 MW plant - convert natural gas, LNG, flare gas and other hydrocarbons into hydrogen without emitting carbon dioxide or any other greenhouse gas into the atmosphere. This allows gas consumers to switch to clean-burning hydrogen without changing their energy supplier or way of transportation. (Graphic: Business Wire)

Methane Plasmalysis plants – graphics shows a 12 MW plant – convert natural gas, LNG, flare gas and other hydrocarbons into hydrogen without emitting carbon dioxide or any other greenhouse gas into the atmosphere. This allows gas consumers to switch to clean-burning hydrogen without changing their energy supplier or way of transportation. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIACONTACT:

Graforce GmbH
Dr. Jens Hanke
presse@graforce.de

Worley
Melissa O’Neill
Senior Group Director, bedrijfszaken

+61 467 555 175

Melissa.Oneill@worley.com

Caroline Fernandes
Externe communicatiemanager

+61 401 249 794

Caroline.Fernandes@worley.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr