16:50 uur 11-05-2023

Mavenir en i2i Systems werken samen om de adoptie van Open RAN in Turkije te versnellen

ISTANBUL & RICHARDSON, Texas–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de netwerksoftwareleverancier die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, en i2i Systems, een toonaangevend, onafhankelijk Business Support-systeem (BSS) en 5G-netwerksoftwareleverancier voor communicatiedienstverleners (CSP’s), hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om de samenwerking voor Open RAN in Turkije te stimuleren.

Door dit strategische partnerschap zijn i2i Systems en Mavenir van plan om aan gedeelde principes te werken, die voor de implementatie en ontwikkeling van technologie voor Open RAN-netwerken van belang zijn. Door samen te werken met Mavenir’s volledig gecontaineriseerde microservices oplossingenportfolio, willen i2i Systems en Mavenir de nodige lokalisatie toepassen om de levering en adoptie van Open RAN te versnellen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir PR-contacten
PR@mavenir.com
Emmanuela Spiteri

i2i PR-contacten
communications@i2i-systems.com
Zeynep Celebi

Check out our twitter: @NewsNovumpr