23:18 uur 11-05-2023

AOP Health presenteert nieuwe resultaten met betrekking tot consistente hematologische respons van patiënten met polycythaemia vera

WENEN–(BUSINESS WIRE)– AOP Health announced new results on ropeginterferon alfa-2b (BESREMi®) from its clinical study CONTINUATION-PV in patients with polycythaemia vera (PV), a rare blood cancer. Professor Heinz Gisslinger from the Medical University of Vienna, Austria AOP Health heeft de laatste updates over Ropeginterferon alfa-2b bij patiënten met polycythaemia vera (PV) aangekondigd uit de CONTINUATION-PV-studie van AOP Health (Referentie Kiladjian et al. ASH 2022) en de LOW-PV-studie, een door een onafhankelijke onderzoeker geïnitieerde studie ondersteund door AOP Health (Reference Barbui et al. ASH 2022) gepresenteerd op de ASH 2022 Annual Meeting, New Orleans, VS.1 reported the findings in an abstract accepted for presentation at the prestigious EHA (European Hematology Association) 2023 Annual Meeting.

Link to CONTINUATION-PV Abstract.

Reducing the risk of thrombotic events is an important goal in the treatment of PV

The abstract accepted for presentation at the EHA 2023 Annual Meeting focused on the proportion of time individual patients spent with peripheral blood cells counts meeting the targets recommended to minimize thrombotic complications.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Meer informatie

DI Isolde Fally

AOP Orphan Pharmaceuticals GmbH
Lid van de AOP Health Group

Isolde.Fally@aop-health.com
+43-676-500 4048

Check out our twitter: @NewsNovumpr