18:36 uur 19-09-2023

Bloedkanker: AOP Health maakt nieuwe bevindingen bij patiënten met polycythemia vera bekend, gepubliceerd in het medische tijdschrift Leukemia

WENEN–(BUSINESS WIRE)– AOP Orphan Pharmaceuticals GmbH (AOP Health) kondigde de publicatie aan van de eindresultaten over de onlangs ontwikkeld interferontherapie, ropeginterferon alfa-2b, bij patiënten met polycythemia vera (PV) in het prestigieuze tijdschrift Leukemia1. De volledige publicatie gaat dieper in op de resultaten die werden voorgesteld op de Jaarlijks bijeenkomst van de Europese hematologievereniging. De resultaten van de langetermijnbehandeling in de CONTINUATION-PV-studie bieden verder bewijs van het ziektewijzigende vermogen van ropeginterferon alfa-2b bij PV.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230918020955/nl/

Portrait Dr. Rudolf Widmann/ AOP Health Group/ credit: Studio Koekart: Natascha Unkart & Isabelle Köhler (Photo: Business Wire)

Portrait Dr. Rudolf Widmann/ AOP Health Group/ credit: Studio Koekart: Natascha Unkart & Isabelle Köhler (Photo: Business Wire)

Link naar Leukemia

“AOP Health investeerde in een omvattend klinisch onderzoeksprogramma voor ropeginterferon alfa-2b bij PV, wat leidde tot goedkeuring door de gezondheidsautoriteiten in verschillende landen. We zijn trots dat ons wetenschappelijke werk heeft bijgedragen tot het aanpakken van de kwesties die voor patiënten belangrijk zijn,” zegt Dr. Rudolf Widman, oprichter en lid van de Raad van bestuur van de AOP Health Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

DI Isolde Fally

AOP Orphan Pharmaceuticals GmbH
Lid van de AOP Health Group

Isolde.Fally@aop-health.com
+43-676-500 4048

aop-health.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr