18:33 uur 13-12-2023

AOP Health ontvangt marktvergunning voor Landiolol in Canada

WENEN–(BUSINESS WIRE)– AOP Orphan Pharmaceuticals GmbH (AOP Health), een Oostenrijks farmaceutisch bedrijf gevestigd in Wenen, heeft eind november 2023 toestemming gekregen van de Canadian Health Authority (Health Canada) voor zijn ultrakortwerkende, cardioselectieve β1-blokker Landiolol. Het geneesmiddel wordt op de intensive care gebruikt voor de behandeling van atriale fibrillatie en atriale flutter (supraventriculaire tachycardie) en niet-compenserende sinustachycardie, derhalve wanneer de hartslag acuut versnelt zonder een aanwijsbare oorzaak. Met de toestemming krijgt een bepaalde groep intensive care-patiënten toegang tot een aanvullende therapiemogelijkheid. Bovendien opent het de deur naar de Noord-Amerikaanse markt voor AOP Health.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231213594017/nl/

Martin Steinhart, CEO, AOP Health;
Copyright: AOP Health/Studio Koekart

Martin Steinhart, CEO, AOP Health;
Copyright: AOP Health/Studio Koekart

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vragen

DI Isolde Fally

Isolde.Fally@aop-health.com
+43-676-500 4048

Check out our twitter: @NewsNovumpr