15:10 uur 10-05-2023

SINOVAC’s CoronaVac® beantwoordt aan de behoefte van Hong Kong aan zelfbetaalde COVID-19-vaccins

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– Sinovac Biotech Ltd. (“SINOVAC” of het “bedrijf”) (NASDAQ: SVA), een toonaangevende leverancier van biofarmaceutische producten in China, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn geïnactiveerde COVID-19 vaccin, CoronaVac® (oorspronkelijke stammen), aan zelfbetalende groepen in Hongkong heeft geleverd. Daarnaast zal het bedrijf samenwerken met lokale liefdadigheidsgroepen om donaties te verstrekken, waardoor meer kinderen in Hong Kong toegang krijgen tot gratis vaccins ter bescherming tegen COVID-19.

Op 31 maart 2023 kondigde de regering van de speciale administratieve regio Hongkong aan dat vanaf 20 april groepen met een hoog risico gratis doses van de COVID-19 vaccins kunnen krijgen, terwijl de groepen met weinig risico, waaronder kinderen, hun vaccins alleen via de particuliere markt kunnen krijgen via de zelfbetalingsmethode.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sinovac Biotech Ltd.

PR Team

pr@sinovac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr