12:52 uur 29-08-2023

Sinovac bevestigt ontvangst van een ongevraagd gedeeltelijk overnamebod

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Sinovac Biotech Ltd. (NASDAQ: SVA) (“SINOVAC” of het “Bedrijf”), een toonaangevende leverancier van biofarmaceutische producten in China, heeft vandaag bevestigd dat het op de hoogte is van een ongevraagd gedeeltelijk overnamebod van Alternative Liquidity Index LP om tot maximaal 10.000.000 aandelen van het Bedrijf te kopen, wat om en bij 10,05% van de uitstaande aandelen van het Bedrijf vertegenwoordigt, voor $0,03 per aandeel in cash.

De Raad van bestuur van Sinovac wil de voorwaarden van het overnamebod evalueren om te bepalen welke stap ze zullen ondernemen die volgens hen in het belang van het Bedrijf en haar aandeelhouders het beste is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sinovac Biotech Ltd.
Helen Yang

Tel: +86-10-8279 9720

E-mail: ir@sinovac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr