17:26 uur 05-09-2023

Raad van bestuur van Sinovac verwerpt unaniem een ongevraagd gedeeltelijk overnamebod

Raad van bestuur raadt aandeelhouders van Sinovac unaniem aan om GEEN aandelen te koop aan te bieden naar aanleiding van het aankoopbod

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Sinovac Biotech Ltd. (NASDAQ: SVA) (“SINOVAC” of het “Bedrijf”), een toonaangevende provider van biofarmaceutische producten in China, kondigde vandaag aan dat haar Raad van bestuur (de “Raad van bestuur”) unaniem heeft bepaald dat het gedeeltelijke overnamebod (het “Overnamebod”) van Alternative Liquidity Index LP (“Alternative Liquidity”) om tot 10.000.000 gewone aandelen van Sinovac (de “Aandelen”) te kopen voor $0,03 per aandeel in cash (de “Overnameprijs”) NIET aangeraden is en NIET in het beste belang is van het Bedrijf of van haar aandeelhouders (“Aandeelhouders”).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sinovac Biotech Ltd.
Helen Yang

Tel: +86-10-8279 9720

E-mail: ir@sinovac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr