00:10 uur 10-05-2023

Ricardo en McLaren Automotive kondigen langlopende meerjarige leveringsovereenkomst voor V8-motoren aan voor toekomstige krachtige hybride aandrijflijnen

De samenwerking tussen Ricardo en McLaren voor de voortdurende levering van krachtige motoren gaat door tot in het volgende decennium

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Ricardo, een wereldwijd strategisch adviesbureau op het gebied van milieu en engineering met specialismen in nicheproductie en industriële engineering, heeft een langdurige, meerjarige samenwerking aangekondigd met het Britse superautobedrijf McLaren Automotive voor de productie van de volgende generatie V8-krachtbron.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230509005053/nl/

Ricardo plc and McLaren Automotive announce long-term multi-year V8 engine supply agreement partnership for future high-performance hybrid powertrains. (Photo: Business Wire)

Ricardo plc and McLaren Automotive announce long-term multi-year V8 engine supply agreement partnership for future high-performance hybrid powertrains. (Photo: Business Wire)

De nieuwe krachtige V8-motor, die intern is ontworpen door het aandrijflijnteam van McLaren, zal de volgende generatie lichtgewicht, krachtige hybride superauto’s aandrijven als onderdeel van de Future of Performance-strategie van het bedrijf.

Dit is de derde verlenging en vierde generatie van de motorleveringsovereenkomst tussen de twee bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Kathryn Bellamy

Group Senior Communications Manager

Ricardo plc

E-mail: kathryn.bellamy@ricardo.com
Tel.: +44(0)7921 941824

Check out our twitter: @NewsNovumpr