03:23 uur 15-02-2023

Ricardo krijgt opdracht voor definitie van één geharmoniseerde Europese levenscyclusbeoordelingsnorm voor emissievrije voertuigen en batterijen

Voortbouwend op het baanbrekende onderzoek op het gebied van levenscyclusanalyse van voertuigen voor de Europese Commissie, werkt Ricardo nu samen met consortiumpartners aan de definitieve Europese norm voor levenscyclusanalyse voor emissievrije voertuigen en batterijen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Ricardo, een wereldwijd strategisch adviesbureau voor milieu en techniek, is een door de Europese Unie gefinancierd project gestart om een baseline te ontwikkelen voor een in heel Europa algemeen aanvaarde en toegepaste methode voor levenscyclusbeoorderling voor emissievrije voertuigen en batterijen, gebaseerd op feiten en gegevens uit de praktijk. Dit coördinatie- en ondersteuningsinitiatief wordt ondersteund door het Horizon Europa Framework-programma en heeft tevens financiering ontvangen van UK Research and Innovation (UKRI).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005555/nl/

Electric car and truck charging (Photo: Business Wire)

Electric car and truck charging (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kathryn Bellamy

Group Senior Communications Manager

Ricardo plc

E-mail: kathryn.bellamy@ricardo.com
Telefoon: +44(0)7921 941824

Check out our twitter: @NewsNovumpr