08:13 uur 27-07-2023

Ricardo helpt bij het versnellen van de Europese transformatie op weg naar een klimaatbestendige toekomst

Ricardo bouwt voort op zijn internationale expertise in klimaatverandering en biedt ondersteuning aan Europese regio’s en lokale overheden op het gebied van aanpassing, planning en veerkracht

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Ricardo, een wereldwijd strategisch milieu- en ingenieursadviesbureau, leidt het EU Mission Implementation Platform for Adaptation to Climate Change (MIP4Adapt). Het platform biedt ondersteuning aan de Europese Commissie en iedereen die de EU-missie voor aanpassing aan klimaatverandering naleeft.

De Mission heeft als doel de Europese regio’s en lokale overheden te ondersteunen bij het versnellen van hun aanpassing aan de klimaatverandering en het opbouwen van klimaatbestendigheid. Dit is van vitaal belang gezien het feit dat de gevolgen van klimaatverandering zich nu al voordoen, en steeds vaker. De extreme weersomstandigheden die nu al in omvang en frequentie toenemen en die directe en indirecte gevolgen hebben voor ons milieu, onze maatschappij en onze economie, zijn hier het bewijs van.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kathryn Bellamy

Group Senior Communications Manager

Ricardo plc

E-mail: kathryn.bellamy@ricardo.com
Telefoon: +44(0)7921 941824

Check out our twitter: @NewsNovumpr