17:37 uur 09-05-2023

Eaton zet uitbreiding eMobility in Europa voort om groei EV te ondersteunen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Het intelligente energiemanagementbedrijf Eaton heeft vandaag aangekondigd dat het zijn Europese eMobility bedrijfsontwerpcapaciteiten, technologieën en activiteiten blijft uitbreiden en ontwikkelen ter ondersteuning van wereldwijde fabrikanten van elektrische voertuigen. Deze upgrades ondersteunen de inspanningen van Eaton om oplossingen voor elektrische voertuigen te leveren aan OEM’s van personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en terreinwagens wereldwijd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230509005269/nl/

Eaton leaders, including Pete Denk, president, Vehicle Group, Eaton (left), Krzysztof Kaszkur, manufacturing manager, eMobility, Eaton (center), and Benito Dominguez, director, Operations, eMobility, Eaton (right), tour the new eMobility manufacturing line at the Vehicle Group’s Tczew, Poland, facility. (Photo: Business Wire)

Eaton leaders, including Pete Denk, president, Vehicle Group, Eaton (left), Krzysztof Kaszkur, manufacturing manager, eMobility, Eaton (center), and Benito Dominguez, director, Operations, eMobility, Eaton (right), tour the new eMobility manufacturing line at the Vehicle Group’s Tczew, Poland, facility. (Photo: Business Wire)

“De elektrificatie van de auto- en bedrijfsvoertuigenmarkt vereist nieuwe mogelijkheden om aan de veranderende industrie tegemoet te komen”, aldus Mark Schneider, president, eMobility, Eaton. “We zien wereldwijd een toenemende vraag naar geëlektrificeerde voertuigoplossingen die in onze Europese vestigingen worden ontworpen en geproduceerd.”

Montrottier produceert elektronicacomponenten voor wereldwijde EV-fabrikanten

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Nellenbach

thomasjnellenbach@eaton.com
(216) 333-2876 (cell)

Check out our twitter: @NewsNovumpr