14:53 uur 14-06-2023

Green Motion Air van Eaton, de elektrische vliegtuiglader die luchthavens helpt hun CO2-voetafdruk te verkleinen, zal te zien zijn op de Paris Air Show van 2023

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– De groeiende vraag naar vliegreizen betekent dat luchthavenexploitanten op zoek zijn naar nieuwe manieren om de koolstofuitstoot op de grond te beperken, waardoor het aantrekkelijk wordt om elektrische voertuigen en vliegtuigen op te laden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230613776424/nl/

Green Motion Air by Eaton (Photo: Business Wire)

Green Motion Air by Eaton (Photo: Business Wire)

Eaton, het bedrijf voor intelligent energiebeheer, reageert met de uitrol van Green Motion Air naar luchthavenexploitanten in heel Europa, te beginnen met een demonstratie van de technologie op de Paris Air Show van 2023 op Le Bourget Airport, 19 tot 25 juni.

Green Motion Air is gebouwd op de gepatenteerde DC-oplaadtechnologie van Eaton en biedt een ongeëvenaarde conversie-efficiëntie van 96% voor het opladen van elektrische vliegtuigen en eVTOL-vliegtuigen (electric vertical take-off and landing).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VeraGrishchenko@eaton.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr