09:00 uur 09-05-2023

Clarity AI en GIST Impact werken samen en lanceren toonaangevende beoordelings- en -rapportagemogelijkheden rond biodiversiteit

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Clarity AI, het toonaangevende technologieplatform voor duurzaamheid, en GIST Impact, een toonaangevende leverancier van impactgegevens en -analyse, hebben aangekondigd samen te werken bij de ontwikkeling van een product dat de impact op de biodiversiteit beoordeelt. Deze innovatieve oplossing komt op een moment dat themafondsen inzake biodiversiteit dit jaar bijna 1 miljard dollar aan activa hebben verzameld, wat erop wijst dat de financiële sector steeds meer erkend wordt in zijn rol om de risico’s van de biodiversiteit te beperken.

Door het uitgebreide productecosysteem en de toonaangevende dekking van Clarity AI te gebruiken in combinatie met de 15 jaar ervaring en expertise van GIST Impact op het gebied van biodiversiteit en impactmetingen, zal het partnerschap een toonaangevende oplossing bieden die klanten helpt bij het in kaart brengen en beoordelen van hun blootstelling aan bedrijven met een negatieve impact op de biodiversiteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clarity AI Media
Edelman

clarityAI@edelmansmithfield.com

GIST Impact Media

Alexandra Downs

alexandra@gistimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr