11:12 uur 02-05-2023

Expereo benoemt nieuwe Chief Financial Officer en Corporate Development Officer om de wereldwijde groei te versnellen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Expereo, de Global Managed Services Provider die gespecialiseerd is in wereldwijde internetconnectiviteit, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Adee Packer tot financieel directeur en Remy Lammertsma tot bedrijfsontwikkelaar. De twee belangrijke updates van het executive team van Expereo zullen de groeiambitie van Expereo ondersteunen, met mogelijkheden voor fusies en overnames (M&A) en sterke financiële prestaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230502005067/nl/

Adee Packer (Photo: Business Wire)

Adee Packer (Photo: Business Wire)

De benoemingen komen op het moment dat Expereo de volgende belangrijke fase van zijn ambitieuze groeireis ingaat om de positie van het bedrijf als het toonaangevende, intelligente internetplatform gebouwd voor de digitale onderneming, te versterken.

Adee zal de wereldwijde financiële functie van Expereo leiden, terwijl Expereo marktaandeel blijft winnen en veilige, intelligente, wereldwijde connectiviteit op bedrijfsniveau blijft leveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scarlett King

+447534252295

Check out our twitter: @NewsNovumpr