20:24 uur 02-05-2023

Diligent lanceert bestuursrapportage voor ESG, waardoor bestuurders een duidelijk en consistent inzicht krijgen in klimaatprestaties te midden van CSRD en aankomende SEC-vereisten voor klimaatopenbaarmakingen

Dashboard biedt een efficiënte manier om klimaatgegevens vast te leggen, te vergelijken met benchmarks van sectorgenoten, inzichtelijke rapportage aan het bestuur te leveren en zich voor te bereiden op openbaarmakingsvereisten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Diligent, de wereldleider in moderne governance die SaaS-oplossingen biedt op het gebied van bestuur, risico, naleving, audit en ESG, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Board Reporting for ESG, een uniek bestuursdashboard dat prestatiegegevens combineert met marktinformatie om een alomvattend beeld geven van de houding van een organisatie op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Julia Hanbury

Senior Communications Manager, Diligent

+1 (604) 669-4225

Jhanbury@diligent.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr