20:08 uur 25-04-2023

Precisely stelt klanten in staat zakelijke waarde te ontsluiten uit ESG-rapportage met betrouwbare gegevens

Naarmate de druk op milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) toeneemt, investeren organisaties in toonaangevende software en expertise op het gebied van gegevensintegriteit om aan de eisen te blijven voldoen en zinvolle duurzaamheidsdoelstellingen te halen

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Precisely, de wereldwijde leider in gegevensintegriteit, kondigde vandaag aan dat het samenwerkt met klanten wereldwijd om vertrouwen op te bouwen in gegevens voor effectieve ESG-rapportageprocessen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230425005093/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

De krachtige combinatie van de Precisely Data Integrity Suite en deskundige strategische diensten stelt klanten in staat om gemakkelijk meerdere bronnen van ESG-gegevens te combineren voor realtime inzichten, het vertrouwen in de gegevenskwaliteit van ESG-metriek te verbeteren, te zorgen voor gegevensbeheer met inachtneming van de regelgeving voor de sector, en gegevens te verrijken met aanvullende datasets om verborgen context aan het licht te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers contactpersoon

Emma Forrest (wereldwijd)

press@precisely.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr