17:07 uur 24-04-2023

Forge Biologics ontvangt een verklaring van gekwalificeerd persoon (QP) voor de productie van AAV gentherapieën ter ondersteuning van Europese klinische programma’s

  • Forge voldoet aan de GMP productienormen van de European Medicines Agency (EMA) zoals vastgesteld door een QP audit en verklaring om klanten te ondersteunen die gentherapieproducten willen exporteren voor klinische programma’s in Europa

COLUMBUS, Ohio–(BUSINESS WIRE)– Forge Biologics, een toonaangevende fabrikant van genetische geneesmiddelen, kondigde vandaag aan dat haar productiefaciliteit met succes de nodige audits heeft afgerond en een QP-verklaring heeft ontvangen voor haar gentherapieproductiefaciliteit, waardoor zij voldoet aan de Good Manufacturing Practices (EU GMP) eis van de Europese Unie om geneesmiddelen voor onderzoek te produceren en Forge in staat stelt klinische studies in Europa te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media vragen
Marina Corleto

Adjunct-directeur marketing en communicatie

mcorleto@forgebiologics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr