13:41 uur 31-03-2023

HKTDC vijf beurzen voor lifestyleproducten openen in april 2023

In het EXHIBITION+ hybride model

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– Hongkong, de belangrijkste handelsbeurshoofdstad in Azië, is opnieuw de bestemming bij uitstek geworden voor zakenmensen uit de hele wereld. Na de volledige hervatting van het reizen stroomden wereldwijde handelaren toe om deel te nemen aan de handelsactiviteiten van de stad.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230330005364/nl/

HKTDC Five Lifestyle Product Shows Open in April 2023 (Photo: Business Wire)

HKTDC Five Lifestyle Product Shows Open in April 2023 (Photo: Business Wire)

Georganiseerd door de Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), zijn vijf beurzen voor lifestyleproducten (Hong Kong Gifts & Premium Fair, Home InStyle, Hong Kong International Home Textiles en Furnishings Fair, Fashion InStyle, en Hong Kong International Printing & Packaging Fair) klaar om terug te keren op 19 – 22 April 2023 onder één dak in het Hong Kong Convention en Exhibition Centre (HKCEC).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media vragen:
Neem contact op met de afdeling beurzen van HKTDC:

Jojo Li

Tel: (852) 22404136

E-mail: jojo.ty.li@hktdc.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr