13:46 uur 02-03-2023

Sterke comeback van de HKTDC Twin Jewellery Shows

Kunstschatten van topkwaliteit trekken kopers uit de hele wereld aan

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)– De HKTDC Hong Kong International Jewellery Show en HKTDC Hong Kong International Diamond, Gem & Pearl Show zijn op 1 maart geopend in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre en duurt tot 5 maart.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230301006249/nl/

Sterke comeback van de HKTDC Twin Jewellery Shows (Foto: Business Wire)

Sterke comeback van de HKTDC Twin Jewellery Shows (Foto: Business Wire)

Nu de wereldeconomie normaliseert, zijn zowel exposanten van het vasteland als van overzee enthousiast om deel te nemen aan de shows van dit jaar, met meer dan 2.500 exposanten uit 36 landen en regio’s. Het HKTDC heeft ook 100 inkoopmissies uit 70 landen en regio’s georganiseerd. In totaal zijn 20 paviljoens opgezet, waaronder die van het vasteland, Taiwan, Japan, Korea, Singapore, Sri Lanka, Thailand, India, Türkiye, Israël, Duitsland, Italië, België, Brazilië, Colombia en de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem contact op met het Exhibitions Department van HKTDC:

Jojo Li

Tel: (852) 22404136

E-mail: jojo.ty.li@hktdc.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr