11:24 uur 27-06-2023

HKTDC Food Expo PRO en Hong Kong International Tea Fair worden in augustus gezamenlijk georganiseerd

One-stop zakelijk platform voor bedrijven in de F&B-industrie

Foto downloaden

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– De Food Expo PRO en Hong Kong International Tea Fair, beide georganiseerd door de Hong Kong Trade Developmentr Council (HKTDC), worden van 17 tot 19 augustus 2023 gezamenlijk gehouden in het Hong Kong Convention and Exhibition Centre. Op de beurzen wordt een breed aanbod van internationale specialiteiten op het gebied van eten en drinken, thee en aanverwante producten gepresenteerd en er is volop gelegenheid voor F&B-importeurs, groothandelaren, detailhandelaren, restaurants, horecagroepen, warenhuizen en e-tailers om producten in te kopen. Op de laatste dag (19 augustus) is de beurs toegankelijk voor leden van het publiek die in het bezit zijn van toegangskaarten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230626896164/nl/

HKTDC Food Expo PRO en Hong Kong International Tea Fair worden gezamenlijk gehouden in augustus (Foto: Business Wire)

HKTDC Food Expo PRO en Hong Kong International Tea Fair worden gezamenlijk gehouden in augustus (Foto: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen:

Media Relations, beurzen en digitale handel

Hong Kong Trade Development Council (HKTDC)

Doris Cheng

Tel: (852) 2240 4606

E-mail: doris.py.cheng@hktdc.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr