15:44 uur 29-03-2023

Prodapt benoemt Harsha Kumar tot CEO

Gespecialiseerd technologisch diensten- en adviesbureau wil dieper doordringen in Connectedness temidden van robuuste groei

CHENNAI, India–(BUSINESS WIRE)– Prodapt, de grootste en snelst groeiende gespecialiseerde speler in de Connectedness sector, heeft de benoeming aangekondigd van Harsha Kumar tot Chief Executive Officer (CEO). Harsha neemt het stokje over van oprichter en CEO Vedant Jhaver, die voorzitter van Prodapt wordt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230329005457/nl/

Harsha Kumar, CEO, Prodapt (Photo: Business Wire)

Harsha Kumar, CEO, Prodapt (Photo: Business Wire)

Vedant Jhaver feliciteerde Harsha met zijn nieuwe rol: “Harsha is in deze jaren een grote kracht en partner voor mij geweest. Zijn discipline en focus op uitvoering zijn cruciaal geweest voor Prodapt’s leidende positie in de Connectedness vertical.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Ashok Nagaraj

E-mail : ashok.nagaraj@kaizzencomm.com
Telefoon: +91 9449834080

Check out our twitter: @NewsNovumpr