06:52 uur 23-03-2023

Hyundai Motor Company en Advent Technologies ondertekenen een gezamenlijke ontwikkelingsovereenkomst na geslaagd onderzoek op het gebied van brandstofceltechnologie

BOSTON & SEOUL–(BUSINESS WIRE)– Hyundai Motor Company heeft vandaag aangekondigd dat het een geslaagd technologisch onderzoek heeft afgerond met Advent Technologies Holdings, Inc. (“Advent”), een innovatiegedreven leider gespecialiseerd in brandstofcel- en waterstoftechnologie. In het kader van het onderzoek werd de eigen membraanelektrode-eenheid (“MEA”)-technologie van Advent bestudeerd om te voorzien in de behoeften van Hyundai op het gebied van brandstofcellen bij hoge temperaturen. Na dit succes hebben de twee bedrijven een gezamenlijke ontwikkelingsovereenkomst gesloten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230322005792/nl/

From left to right: Seung Hyun Hong, Ph.D. (Vice President, Materials Research & Engineering Center, Hyundai), Jim Coffey (Chief Operating Officer & General Counsel, Advent Technologies) (Photo: Business Wire)

From left to right: Seung Hyun Hong, Ph.D. (Vice President, Materials Research & Engineering Center, Hyundai), Jim Coffey (Chief Operating Officer & General Counsel, Advent Technologies) (Photo: Business Wire)

Bij de ondertekeningsceremonie die op 22 maart 2023 plaatsvond in het hoofdkantoor van Advent in Charlestown, Massachusetts, waren de topmanagers van beide bedrijven aanwezig. Volgens de overeenkomst zullen Hyundai en Advent samenwerken om HMC-Advent Ion Pair™ MEA verder te ontwikkelen, commerciële criteria vast te stellen voor de levering van MEA en de geavanceerde brandstofceltechnologie van Advent te onderzoeken voor zware en/of stationaire toepassingen van Hyundai.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Elisabeth Maragoula / Michael Trontzos
Advent Technologies Holdings, Inc.

press@advent.energy

Dain Kang
Global PR Corporate Strategy & Planning Team / Hyundai Motor Company

di@hyundai.com
+82 2 3464 2094

Check out our twitter: @NewsNovumpr