17:00 uur 10-01-2023

Advent Technologies en Alfa Laval partners in ontwikkelingsproject voor scheepsbrandstofcellen

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Advent Technologies Holdings, Inc. (NASDAQ: ADN) (“Advent” of de “Onderneming”), een door innovatie gedreven leider in de sectoren brandstofcel- en waterstoftechnologie, kondigt met genoegen aan dat het gaat samenwerken met Alfa Laval, een wereldwijde leverancier van producten voor warmteoverdracht, scheiding en vloeistofbehandeling, in een project om toepassingen van Advent’s methanol-aangedreven hoge-temperatuur protonuitwisselingsmembraan (HT-PEM) -brandstofcellen in de scheepvaartindustrie te onderzoeken.

Het project wordt gefinancierd door het Deense programma voor de ontwikkeling en demonstratie van energietechnologie (“EUDP”) en is een gezamenlijke inspanning van Advent, Alfa Laval en een groep Deense reders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Advent Technologies Holdings, Inc.

Elisabeth Maragoula/Michael Trontzos

press@advent.energy

Check out our twitter: @NewsNovumpr