17:12 uur 09-02-2023

Ontwikkeling scheepsbrandstofcel voor superjachten door Advent Technologies in samenwerking met internationaal toonaangevend bedrijf voor energietechnologie

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Advent Technologies Holdings, Inc. (NASDAQ: ADN) (“Advent” of het “bedrijf”) maakte vandaag een nieuwe samenwerking op maritiem gebied bekend met een internationaal toonaangevend energietechnologiebedrijf, waarmee het duurzame oplossingen binnen de hele energiewaardeketen kan bieden.

Advent en haar partner gaan samen een 50kW – 500kW scheepbrandstofcel ontwikkelen voor diverse superjachten, die als duurzame en betrouwbare bron van aanvullende elektriciteit kunnen worden ingezet en verbeterde energiedichtheid bieden. Naar verwachting zal deze scheepsbrandstofcel aanvankelijk gebruikt worden als hybride energiebron voor de opwekking van schone elektriciteit in plaats van het gebruik van traditionele dieselmotoren en -generatoren tijdens, bijvoorbeeld, het aanmeren en manoeuvreren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Advent Technologies Holdings, Inc.

Elisabeth Maragoula / Michael Trontzos

press@advent.energy

Check out our twitter: @NewsNovumpr