09:12 uur 21-03-2023

Nieuwe Stilla Ruby-chip en naleving van 21 CFR Part 11 door naica® -systeem maken volledige automatisering van digitale PCR-testen voor klinisch georiënteerde toepassingen mogelijk

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Stilla Technologies, het multiplex digitale PCR-bedrijf, heeft onlangs de Ruby-chip geïntroduceerd, het eerste ‘load-and-go’-verbruiksartikel in de branche voor digitale PCR, geoptimaliseerd voor zijn naica®-systeem. Het naica®-systeem, dat nu naleving van de 21 CFR Part 11-regelgeving ondersteunt, maakt deel uit van een volledig geautomatiseerde sample-to-results-workflow – de eerste in zijn soort voor digitale PCR. Dit platform voorziet in de groeiende doorvoer- en wettelijke vereisten van veel klinisch georiënteerde toepassingen, zoals bij de ontwikkeling van en kwaliteitscontrole voor cel- en gentherapie of voor vloeibare biopsietoepassingen voor de detectie van circulerend tumor-DNA (ctDNA).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Christopher Hynes

christopher.hynes@stillatechnologies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr