20:35 uur 18-04-2023

Stilla Technologies voegt 20 nieuwe oncologie vloeibare biopsiekits toe aan zijn reagentia portfolio van partner ApexBio

BURLINGTON, Mass.–(BUSINESS WIRE)– Stilla Technologies heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van 20 nieuwe digitale PCR-tests, geoptimaliseerd voor zijn Crystal Digital PCR™-platform, het naica®-systeem, die kunnen worden gebruikt voor de detectie van circulerend tumor-DNA (ctDNA) uit vloeibare biopsiestalen. Deze digitale PCR-kits, geproduceerd door distributeur en technologiepartner ApexBio, zijn ontworpen voor de absolute kwantificering van nucleïnezuren van genetische mutaties die voorkomen in een breed scala van oncologische indicaties.

“Het uitbrengen van deze testen, in aanvulling op onze andere beschikbare kant-en-klare kits, is een voortzetting van Stilla’s strategie om een steeds groeiend inhoudsmenu aan te bieden voor een toenemend aantal klinisch relevante biomarkers,” zegt Remi Dangla, oprichter en hoofd technologie bij Stilla Technologies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact – Christopher Hynes

christopher.hynes@stillatechnologies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr