23:51 uur 20-03-2023

FlexTrade neemt Senior Sell-Side OMS-specialist in dienst om groei in EMEA-regio te stimuleren

Rajiv Shah voegt zich bij het kantoor van FlexTrade in Londen om de acceptatie door de markt van de FlexOMS-oplossing uit te breiden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– FlexTrade Systems (@FlexTrade), een wereldleider in multi-asset order- en uitvoeringsbeheersystemen, kondigt de benoeming aan van Rajiv Shah als hoofd Sales in EMEA voor zijn Sell-Side OEMS, FlexOMS.

FlexOMS, het paradepaardje van het OMS-platform binnen FlexTrade’s suite van oplossingen aan de verkoopzijde, is ontworpen om de handelsefficiëntie te verhogen door de complexiteit van de huidige handelsworkflows te vereenvoudigen. De handelsoplossing met open architectuur ondersteunt high-touch en low-touch bedrijven door een uniform multi-asset platform te bieden voor workflows voor cash, programmahandel, futures en opties, ETF, swaps, vastrentende waarden en valuta.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Iain Smith

Iain.Smith@flextrade.com
O: +44 20 3757 9311 x 9311

Check out our twitter: @NewsNovumpr