20:05 uur 15-03-2023

ThetaRay rapporteert stijgende vraag naar controle van grensoverschrijdende transacties tegen de achtergrond van de bankencrisis

Financiële instabiliteit leidt tot grote geldbewegingen door bedrijven die hun investeringen over instellingen en landen spreiden waardoor snelle en efficiënte diensten voor het overmaken van geld nodig zijn

NEW YORK & LONDEN & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– ThetaRay, een toonaangevende leverancier van AI-aangedreven transactiebewakingstechnologie waarmee banken en fintechs vertrouwde betalingen wereldwijd kunnen uitvoeren, kondigt vandaag aan dat er een toenemende vraag is naar zijn geavanceerde SONAR SaaS AI-oplossing die kan helpen om grensoverschrijdende geldtransfers soepel en ononderbroken te laten verlopen in het licht van de recente bankencrisis.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230315005711/nl/

Mark Gazit, ThetaRay CEO (Photo: Business Wire)

Mark Gazit, ThetaRay CEO (Photo: Business Wire)

In de nasleep van het faillissement van de Silicon Valley Bank (SVB), waarbij banken te maken kregen met runs op deposito’s, hebben banken en fintechs modernere middelen nodig voor de snelle en efficiënte controle van hun overschrijvingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay PR

Nina.gilbert@thetaray.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr