15:32 uur 23-02-2023

Tudi kiest ThetaRay AI-oplossing voor toezicht op binnenlandse betalingen in Mexico

Mexicaanse financiële mobiele app integreert AI-gestuurde AML-technologie voor detectie van bekende en onbekende financiële criminaliteit

MONTERREY, Mexico & NEW YORK & TEL AVIV–(BUSINESS WIRE)– ThetaRay, een toonaangevende leverancier van AI-gestuurde transactiebewakingstechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat Tudi, dat een digitale financiële gemeenschap mogelijk maakt via zijn mobiele app, heeft gekozen voor de cloudgebaseerde AML-oplossing van ThetaRay om zijn transacties in Mexico te bewaken op financiële criminaliteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230223005046/nl/

Tudi digital financial community mobile app (Photo: Business Wire)

Tudi digital financial community mobile app (Photo: Business Wire)

Een Stella Tech technologiebedrijf, Tudi, helpt de Mexicaanse betaalmarkt om over te schakelen op cashloze diensten in een one-stop-applicatie die de transactionele behoeften van de eindgebruiker oplost, waaronder het betalen van rekeningen, overboekingen, opwaardering, amusementsdiensten en overheidskosten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay
Nina.gilbert@thetaray.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr