16:18 uur 11-01-2023

Divilo kiest KI-oplossing van ThetaRay om betalingen wereldwijd op financiële criminaliteit te controleren

Spaans fintechbedrijf stapt over op KI-systeem met geavanceerde mogelijkheden om na te gaan of er sprake is van witwaspraktijken en of sanctielijsten worden genegeerd

MADRID & TEL AVIV, Israel & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Divilo, een Spaans fintechbedrijf dat B2B financiële diensten verleent, en ThetaRay, een toonaangevende leverancier van door KI aangedreven technologie voor transactiebewaking, hebben vandaag aangekondigd dat zij gaan samenwerken om de groeiende dienstverlening van Divilo tegen witwaspraktijken, negeren van sancties en andere financiële misdrijven te beschermen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230111005090/nl/

Divilo levert financiële producten die het voor mkb-bedrijven en zzp’ers gemakkelijker maakt om bedragen te innen. (foto: Business Wire)

Divilo levert financiële producten die het voor mkb-bedrijven en zzp’ers gemakkelijker maakt om bedragen te innen. (foto: Business Wire)

Op grond van de gesloten overeenkomst zal ThetaRay zijn SONAR-oplossing aan Divilo leveren. Dit is een op SaaS-gebaseerd platform voor het doorlichten van AML-transactiebewaking en -sanctielijsten bij binnenlandse en grensoverschrijdende betalingen. Divilo biedt het mkb en zzp’ers 100% digitale financiële diensten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay

nina.gilbert@thetaray.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr