09:00 uur 14-03-2023

Quorum Software kondigt voor de cloud geoptimaliseerde Planning Space van de volgende generatie aan voor geïntegreerde bedrijfsplanning, economische voordelen en reserves

Nieuwe Planning Space versnelt zakelijke planningsworkflows met verbonden gegevens voor meer efficiëntie, transparantie en risicobeheer

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Quorum Software (Quorum), een wereldwijde softwareleider die zich toelegt op de energie-industrie, heeft vandaag de nieuwste versie aangekondigd van zijn Planning Space-applicatiesuite binnen de Quorum Energy Suite als het enige geïntegreerde bedrijfsplanningsplatform dat speciaal is ontworpen om de complexiteit en uitdagingen van planning in de moderne energie-industrie op te lossen – daarbij gebruik makend van de kracht van de cloud om energiebedrijven te helpen betere beslissingen te nemen in minder tijd en met de zekerheid van betrouwbare en nauwkeurige gegevens.

“Kapitaaldiscipline is belangrijker dan ooit om kapitaalinvesteringen te doen die impact hebben op emissies en lagere leveringskosten. Hiervoor heeft de energie-industrie geavanceerde, robuuste planningstools nodig om flexibel en snel te kunnen handelen,” aldus Tyson Greer, Chief Product Officer van Quorum Software. “Door optimale benutting van de cloud en een uniforme data-architectuur maakt Planning Space versnelde en gedeelde besluitvorming mogelijk met de intelligentie om kapitaal, financiën en reserves plus planning van hulpbronnen beter op elkaar af te stemmen. Uiteindelijk kunnen bedrijven nu vol vertrouwen sneller plannen, met grotere nauwkeurigheid en afstemming, om zowel top- als bottom-line prestatieverbeteringen te realiseren, terwijl ze netto-nuldoelen halen.”

De nieuwe Planning Space biedt een stapsgewijze verandering in prestaties en schaalbaarheid met een dynamische planningsfilosofie die omslachtige planningscycli elimineert, waardoor gebruikers de productiviteit kunnen maximaliseren en zich kunnen concentreren op activiteiten met toegevoegde waarde.

De suite integreert volledig vijf modules, waardoor workflows voor bedrijfsplanning worden gestroomlijnd met verbonden gegevens voor meer efficiëntie, transparantie en risicobeheer, waaronder: kapitaalplanning, financiële planning, economische aardolie- en energie-aspecten, en beheer van reserves en hulpbronnen. De mogelijkheid van Planning Space om gestandaardiseerde inputs en outputs te configureren, maakt efficiënte consolidatie en optimalisatie van portfolio’s mogelijk, ondersteund door een up-to-date audittrail voor betere naleving van regelgeving en gegevensbeheer.

Bovendien bieden open API’s integratiemogelijkheden in de Quorum Energy Suite, evenals tools van derden die uitgebreide workflows en processen buiten de kernmodules ondersteunen.

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Planning Space zijn:

  • Bruikbaarheid op consumentenniveau: door gebruik te maken van het webparadigma en jarenlange feedback van klanten, biedt de nieuwe Planning Space een rijkere gebruikerservaring.
  • Prestaties van de volgende generatie: het platform is aanzienlijk sneller in het verwerken van gegevens dan zijn voorganger.
  • Schaalbaarheid: de nieuwe Planning Space ondersteunt grotere, complexere datasets zonder prestatieverlies, inclusief gelijktijdig gebruik.
  • Cloudoptimalisatie: maakt gebruik van cloudtechnologie om ongekende prestaties, snellere toegang tot de nieuwste productinnovatie en lagere totale eigendomskosten te leveren.
  • Naadloze integratie: verbeterde integraties tussen modules stroomlijnen bedrijfsworkflows. Open API’s stellen Planning Space bloot aan andere producten in de Quorum Energy Suite en externe tools van derden.

Ga hier naartoe voor meer informatie over hoe de planningsoplossing van Quorum energiebedrijven kan helpen al hun bedrijfsworkflows op één platform samen te brengen.

Over Quorum Software

Quorum Software is wereldwijd een toonaangevende leverancier van energiesoftware en bedient meer dan 1.800 klanten in de gehele energiewaardeketen in 55 landen. De oplossingen van Quorum stimuleren de groei en winstgevendheid van energiebedrijven door mensen, workflows en systemen te verbinden met beslissingsklare gegevens. Vijfentwintig jaar geleden leverden we de eerste software in de branche voor accountants van gasfabrieken, en vandaag stroomlijnen onze oplossingen de bedrijfsvoering met toonaangevende datastandaarden en integraties. De wereldwijde energie-industrie vertrouwt op de experts en applicaties van Quorum om met succes door de energietransitie te navigeren en tegelijkertijd waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst. Ga voor meer informatie naar quorumsoftware.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Lauren Force

PAN Communications

Quorum@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr