22:48 uur 12-07-2022

Quorum Software onthult wereldwijde visie met Quorum Energy Suite

Nieuwe uniforme suite verbindt mensen, workflows en systemen in het hele energie-ecosysteem

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Quorum Software (Quorum), een wereldwijde softwareleider die zich toelegt op de energie-industrie, onthult zijn uitgebreide wereldwijde visie met de Quorum Energy Suite (QES), het uitgebreide portfolio van oplossingen van het bedrijf die als basis zullen dienen voor innovatie en groei.

Na de fusie van vorig jaar tussen Quorum en Aucerna en de overname van de olie- en gassoftware-activiteiten van TietoEVRY, heeft Quorum zijn 38 applicaties samengevoegd tot één portfolio.

De QES-applicaties zijn verdeeld over negen functionele gebieden van de industrie, van upstreamplanning, economie en reserves tot uitvoering en putactiviteiten, boekhouding, landbeheer en productieoptimalisatie, tot midstream en meting, plus transport- en vrachtlogistiek. Productnamen blijven intact en worden gedefinieerd in gewone taal, waardoor de markt kan begrijpen hoe QES hun bedrijf bedient.

“De Quorum Energy Suite vertegenwoordigt de breedste en diepgaandste suite van applicaties en diensten op de markt en biedt onze klanten enorme mogelijkheden door de waarde die ze vandaag hebben uit te breiden,” aldus Tyson Greer, Chief Products Officer van Quorum Software.

QES zal prioriteit geven aan innovatie door het leiderschap van het bedrijf op het gebied van hernieuwbare energie uit te breiden, LNG-import- en exportactiviteiten mogelijk te maken en geïntegreerde workflows te leveren in het hele energie-ecosysteem. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de cloud en andere digitale mogelijkheden.

“Quorum levert continu waarde aan klanten door besluitklare data, automatisering en integraties te bieden die hen vandaag resultaten en een traject naar een verbonden toekomst opleveren,” stelde Gene Austin, CEO van Quorum Software. “Terwijl onze opdrachtgevers strijden om kapitaal, energie en talent, is Quorum er als een vertrouwde partner die diepgaande, persoonlijke expertise en vooraanstaande technologie levert om de winstgevendheid en groei te stimuleren.”

Ga voor meer informatie naar de nieuwe website van Quorum Software op quorumsoftware.com.

Over Quorum Software

Quorum Software is een toonaangevende leverancier van energiesoftware wereldwijd en bedient meer dan 1.800 klanten in de gehele energiewaardeketen in 55 landen. De oplossingen van Quorum zorgen voor groei en winstgevendheid voor energiebedrijven door mensen, workflows en systemen te verbinden met besluitklare gegevens. Twintig jaar geleden leverden we de eerste software in de branche voor accountants van gasfabrieken, en vandaag stroomlijnen onze oplossingen de bedrijfsvoering met vooruitstrevende datastandaarden en integraties in de sector. De wereldwijde energie-industrie vertrouwt op de experts en applicaties van Quorum om met succes door de energietransitie te navigeren en tegelijkertijd waarde te leveren, vandaag en in de toekomst. Ga voor meer informatie naar quorumsoftware.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Force

Quorum@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr