23:29 uur 01-09-2022

Quorum Software kondigt veranderingen in executive leiderschap aan

Gene Austin treedt af als CEO en wordt voorzitter van de Raad van Bestuur

Paul Langenbahn, President van Quorum, wordt CEO

Wijzigingen hebben als doel de cloud-first, verbonden technologievisie voort te stuwen en de volgende groeifase te katalyseren

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Quorum Software (Quorum), een wereldwijde softwareleider die zich toelegt op de energie-industrie, heeft vandaag aangekondigd dat Chief Executive Officer Gene Austin zal terugtreden uit deze functie om voorzitter van de Raad van Bestuur van het bedrijf te worden en dat President Paul Langenbahn Austin zal opvolgen en zal dienen als zowel President als CEO. Deze transitie gaat in op 1 oktober.

“Het was een eer en een voorrecht om als CEO van Quorum te dienen,” aldus Austin. “De enorme groei in de afgelopen vier jaar, waaronder zes succesvolle overnames en de fusie met Aucerna, heeft Quorum gepositioneerd als een wereldmarktleider in energiesoftware en overtreft jaarlijks de groeidoelstellingen van het bedrijf. Door het afgelopen jaar met Paul samen te werken en de schat aan leidinggevende ervaring die hij meebrengt van enterprise-technologiebedrijven, kan ik met zekerheid zeggen dat hij de juiste leider is om de visie en groeistrategie van Quorum voort te zetten.”

Langenbahn is sinds mei 2021 President van Quorum, waar hij primair verantwoordelijk is voor het toezicht op de wereldwijde klantgerichte activiteiten van het bedrijf. Hij heeft een uitgebreide achtergrond in senior leidinggevende functies in management, verkoop en professionele diensten voor wereldwijde leveranciers van enterprise-technologie, waaronder President van de Commerce business unit van NCR Corporation en President van de hospitality-divisie van Radiant Systems.

“Ik wil Gene en de Raad van Bestuur bedanken voor de kans om Quorum door deze volgende groeifase te leiden voor de transitie van het bedrijf en de sector,” stelde Langenbahn. “Het is een opwindende tijd in olie en gas met de versnelde behoefte aan cloudgebaseerde digitale transformatie om snelle, nauwkeurige, besluitklare gegevens te leveren voor de aansturing van kritieke activiteiten voor energiebedrijven over de hele wereld. Ik ben ervan overtuigd dat de richting die Gene insloeg, in combinatie met de verfijning van onze best-in-class oplossingen, ons goed heeft gepositioneerd voor succes op de lange termijn.”

“We zijn enorm dankbaar voor de vele geweldige bijdragen van Gene aan Quorum en de basis die hij heeft gelegd voor de volgende groeifase van het bedrijf,” verklaarde Scott Crabill, Managing Partner, Thoma Bravo. “We kijken ernaar uit om samen te werken met Paul en het leiderschapsteam om dat momentum voort te zetten en de missie van het bedrijf ten behoeve van de transformatie van de activiteiten op het gebied van energie door middel van technologie te bevorderen.”

Ga voor meer informatie over Quorum naar www.quorumsoftware.com.

Over Quorum Software

Quorum Software is een toonaangevende leverancier van energiesoftware wereldwijd en bedient meer dan 1.800 klanten in de gehele energiewaardeketen in 55 landen. De oplossingen van Quorum zorgen voor groei en winstgevendheid voor energiebedrijven door mensen, workflows en systemen te verbinden met besluitklare gegevens. Twintig jaar geleden leverden we de eerste software in de sector voor accountants van gasfabrieken, en vandaag stroomlijnen onze oplossingen de bedrijfsvoering met datastandaarden en integraties die vooruitstrevend zijn in de industrie. De wereldwijde energie-industrie vertrouwt op de experts en applicaties van Quorum om met succes door de energietransitie te navigeren en tegelijkertijd waarde te leveren, vandaag en in de toekomst. Ga voor meer informatie naar quorumsoftware.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Lauren Force

PAN Communications

Quorum@pancomm.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr